Uwaga: Jak zwykle, prosimy o aktualizację naszej aplikacji do najnowszej wersji, aby wykorzystać tę funkcję, a także wiele poprawek i gier.


Po opublikowaniu NFT nie będziesz w stanie usunąć go ani usunąć ze swojego konta. Możesz tylko wycofać opublikowane NFT. Spowoduje to usunięcie go ze sprzedaży i ukrycie w Twoim klubie.


Jeśli jednak masz jakieś NFT jako „Wersja robocza” (nieopublikowane jeszcze), możesz je trwale usunąć.


Poniższe kroki pokażą Ci, jak uzyskać dostęp i usunąć NFT, które są obecnie w wersji roboczej.


Jak mogę usunąć NFT?


Uwaga: Pulpit nawigacyjny twórcy, który widzisz poniżej, znajduje się w Przestrzeni twórcy. Jeśli chcesz uzyskać do niego dostęp z przestrzeni gracza, zapoznaj się z tym poradnikiem.


1. Wybierz „Zawartość” z paska nawigacyjnego poniżej.



2. Wybierz ikonę NFT na prawej karcie.



3. Naciśnij „więcej” obok sekcji „Wersje robocze”.




4. Przytrzymaj wciśnięte wersje robocze, aby wybrać te, które chcesz usunąć, a następnie naciśnij „Usuń (liczba)”, jak pokazano poniżej.



5. Kliknij „Tak, usuń”, aby kontynuować.


Uwaga: jest to trwałe i nieodwracalne. Nie możesz później odzyskać tej wersji roboczej.



To wszystko ludzie! Możesz teraz z łatwością usuwać wersje robocze NFT.


Ostatnia aktualizacja 15 listopada 2021.


Dzięki za przeczytanie całego tekstu. Jeśli masz dodatkowe pytania lub Twoje wątpliwości nie zostały wyjaśnione, daj nam znać. Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy.