Hatırlatma: Onunla yapabileceğiniz yeni şeyleri keşfetmek, deneyimdeki iyileştirmelerin ve yeni oyunlar için genişletilmiş kapsamın keyfini çıkarmak için game.tv'nin en son sürümüne güncelleme yapmanızı öneririz.


Bir Ev Sahibi olarak, oluşturduğunuz tüm turnuvaları silmek belirli senaryolarda faydalı olabilir.


Örneğin, Kulüp Takipçilerinizin kafasını karıştırmamak için turnuva programınızdan silmek istiyorsanız veya yanlışlıkla oluşturduysanız. Yalnızca Kulüp Oluşturucuları/Yöneticileri/Yöneticileri bir turnuvayı silebilir


Oluşturulan bir turnuvayı silmek için yapmanız gerekenler:


  • Uygulamayı başlatın ve "İçerik" sekmesine gidin
  • Önce turnuvayı "Duraklatmak" için üç yatay noktaya dokunun
  • Turnuva sayfasına girin ve sol alttaki üç yatay noktayı seçin
  • "Sil" seçeneğine basın ve açılır pencerede aynısını onaylayın


Başlamak için aşağıdaki ayrıntılı adımları ve çizimleri izlemeniz yeterlidir.


Oluşturulan bir turnuvayı nasıl silebilirim?


Not: Silmek istediğiniz turnuvayı "Oluşturucu alanı"nda bulabilirsiniz. Buna "Oyuncunun alanı"ndan erişmek istiyorsanız, bu kılavuza bakın.


1. Aşağıdaki "İçerik" sekmesine dokunun.



2. Silmek istediğiniz turnuva kartının yanındaki üç yatay noktaya basın.



3. "Duraklat"ı seçin. "Sil" düğmesine yalnızca bir turnuvayı duraklattıktan sonra erişilebilir.


Not: Ayrıca "Duraklat" da bırakabilirsiniz. 48 saat içinde otomatik olarak silinecektir.



4. Şimdi turnuva kartını seçin.



5. Sol altta bulunan üç yatay noktaya dokunun.



6. Turnuvayı hemen kaldırmak için "Sil"i seçin.



7. Son olarak, devam etmek için "Sil" düğmesine basın.



İşte artık bu turnuvayı sildiniz ve daha fazlasını oluşturmak için yeterli yeri serbest bıraktınız.


game.tv'yi kullandığınız için teşekkürler. Başka sorunuz varsa bize bildirin. Her zaman yardıma hazırız.